Het grootste handgeschilderde logo in België?

Wie weet… We konden in elk geval niemand vinden die ooit een grotere heeft gemaakt. 
Slechts enkele weken nadat we onze muurschildering voor het bedrijf Stylin’ Art in Wijnegem afwerkten, zijn we alweer terug bij kunstenaar K.Shit om de juiste gevel te schilderen. Deze muur van bijna 70 meter breed en 8 meter hoog schittert nu als een diamant, dankzij de maïsgele kleur, met een mooie witte streep. 
De aangrenzende kantoren zijn blij met ons werk. Waarom? Omdat deze muur eerst fel, lelijk en wit was, wat een sterke reflectie veroorzaakte in het glas en natuurlijk in de computerschermen van hun werknemers. Met deze donkergrijze achtergrond is dat probleem van de baan.

Om het met de woorden van de eigenaar te zeggen: “Wauw! Dit lijkt wel een compleet ander bedrijf nu!”

Zoals u kunt zien, maken we geen ophef over het schilderen van logo’s. Groot of klein, hoog in de lucht of gewoon in jouw veranda… bel maar en we zijn er in een mum van tijd!

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Oppervlakte muur: 70m x 8m
  • Acryverf: 250 L 
  • Duur porject: 8 dagen (inclusief de eerste laag)
  • Enkel borstel en roller: zot zijn doet geen zeer.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief