Ieder zijn steentje

Een kantoor en hoofdkwartier dat in de smaak zal vallen bij jonge en dynamische werknemers? Dat is sinds kort te vinden tussen de windmolens in het industrieterrein te Lummen. Zolderse Dakprojecten wilden zijn personeel verrassen met een activerende en kleurrijke muurschildering.

ZDP, gevestigd aan de afrit van het bedrijventerrein in Lummen, koos ervoor om hun personeel na het bouwverlof te verrassen door enkele van zijn kantoorruimtes aantrekkelijker te maken voor de werknemers en bezoekers van het pand. Met intrigerende murals rond de visie van ZDP transformeerden de artiesten de kale ruimtes tot een aangename en inspirerende omgeving! Daarnaast dragen ze verschillende boodschappen met zich mee die de werknemers een duwtje in de rug zullen geven.

Het dynamische bedrijf biedt een divers aanbod van dakwerken. Dit vraagt dan ook om uitgebreide kennis en vakmanschap. Elke werknemer binnen het bedrijft speelt zijn rol in een groot en complex proces. De vakman kan niet zonder plan, en een plan kan evenmin zonder vakman. Dit ontwerp vertelt over het belang van samenwerking en diversiteit binnen het bedrijf. De focus van ZDP ligt dan ook op onze mensen, elke werknemer heeft zijn waarde en belang binnen de organisatie en juist deze boodschap goot Treepack in een creatief jasje.

Verschillende personages werken samen aan een dak dat typerend is voor ZDP. Dit dak passeert langs de verschillende functies binnen het bedrijf om zo een volwaardig eindproduct te bekomen. Verder verwijzen de terugkerende planten naar de groene visie van Zolderse Dakprojecten. Groendaken, dakisolatie, zonnepanelen… allemaal inspanningen die mikken op een leefbare en aangename toekomst. De kleuren in aardetinten brengen rust en verwijzen daarnaast met rood- en blauwtinten naar de huisstijl van het bedrijf.

De locatie is niet toegankelijk voor publiek, maar is hier te vinden: goo.gl/maps/hLmErGLjk6rZ1okTA (Dellestraat 30b, 3560 Lummen)

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief