Inside the shell – Blankenberge

‘Inside the shell’ in de A. Ruzettelaan zit een nieuw jasje: het bouwwerk werd beschilderd door streetart van Pantonio, een Portugese kunstenaar.

Omdat het bouwwerk niet meer in de beste staat was, besloot het stadsbestuur om ‘Inside the shell’ aan kleurrijke make-over te geven en Treepack in te schakelen. Vier dagen lang ging Pantonio, een bekende kunstenaar uit Portugal, aan de slag in Blankenberge. Hij begon op maandag 25 september en werkte zijn mural ondertussen af. Het is de eerste keer dat de artiest een muurschildering in België maakt. De lijnen in zijn muurschilderingen verwijzen naar de golvingen van het water of de spieren van de dieren.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief