Inside the shell – Blankenberge

‘Inside the shell’ in de A. Ruzettelaan zit een nieuw jasje: het bouwwerk werd beschilderd door streetart van Pantonio, een Portugese kunstenaar.

Omdat het bouwwerk niet meer in de beste staat was, besloot het stadsbestuur om ‘Inside the shell’ aan kleurrijke make-over te geven en Treepack in te schakelen. Vier dagen lang ging Pantonio, een bekende kunstenaar uit Portugal, aan de slag in Blankenberge. Hij begon op maandag 25 september en werkte zijn mural ondertussen af. Het is de eerste keer dat de artiest een muurschildering in België maakt. De lijnen in zijn muurschilderingen verwijzen naar de golvingen van het water of de spieren van de dieren.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief