KOW Karel Schurmansstraat Kessel-Lo

In en rond de Karel Schurmansstraat wonen heel wat burgers, jong en oud. De buurt leeft!

Met verschillende jonge gezinnen, kinderen en oudere Leuvenaars is dit een erg diverse wijk. Om nog meer verbinding te creëren in de wijk slaan we de handen in elkaar. De Karel Schurmansstraat is een interessante woonomgeving gelegen op een prachtige locatie in Leuven. Met de oude centrale werkplaatsen in de achtertuin is het vanzelfsprekend dat de buurt een fijne omgeving en leefbaar mileu hoog in het vaandel heft.

Daarom diende het wijkcomité een aanvraag in voor een kom-op-voor-je-wijk dossier. Hiermee willen ze de scheidingswand tussen de Karel Schurmansstraat en de werkhallen opfleuren met prachtige muurschilderingen!

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief