KOW Karel Schurmansstraat Kessel-Lo

In en rond de Karel Schurmansstraat wonen heel wat burgers, jong en oud. De buurt leeft!

Met verschillende jonge gezinnen, kinderen en oudere Leuvenaars is dit een erg diverse wijk. Om nog meer verbinding te creëren in de wijk slaan we de handen in elkaar. De Karel Schurmansstraat is een interessante woonomgeving gelegen op een prachtige locatie in Leuven. Met de oude centrale werkplaatsen in de achtertuin is het vanzelfsprekend dat de buurt een fijne omgeving en leefbaar mileu hoog in het vaandel heft.

Daarom diende het wijkcomité een aanvraag in voor een kom-op-voor-je-wijk dossier. Hiermee willen ze de scheidingswand tussen de Karel Schurmansstraat en de werkhallen opfleuren met prachtige muurschilderingen!

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief