LiNK Engineering

Treepack heeft een nieuwe muurschildering voltooid op een gevel in de haven van Antwerpen voor het Antwerpse bedrijf Link Engineering. Het kunstwerk, genaamd “Linkwizard”, toont een anoniem en tijdloos personage als ingenieur, die bezig is met het verbinden van pijplijnstructuren en electromotoren. Ondertussen creëerde Treepack meer dan 30 muurschilderingen in de stad Antwerpen, waaronder enkele van de grootste van België.

Het ontwerp van het kunstwerk is geïnspireerd op de dynamische omgeving van de gevel en is ontworpen om op te vallen. De pijplijnstructuur maakt vrijwel letterlijk een brug in de fysieke, achterliggende omgeving. Het logo van Link Engineering is ook prominent aanwezig in het kunstwerk, maar wordt toegepast als een ondersteunend visueel element. Op de achtergrond is het silhouet van een petrochemische raffinaderij te zien.

Als technisch studie- en project staffing-bureau beschikt LiNK Engineering Group over jarenlange relevante expertise. Voor een grote diversiteit in industriële sectoren ondersteunen zij de volledige levenscyclus vanaf de creatie van projecten tot het onderhoud en de verbetering van operationele activa. Ze analyseren technische vraagstukken en “linken” hun experten aan project-organogrammen.

Om de omgeving rondom het Antwerpse havengebied op te fleuren gingen zij in zee met de organisatie Treepack om dit monumentale kunstwerk te creëren. Daarnaast kadert deze artistieke ingreep in een recruteringscampagne om geschikt personeel aan te trekken voor hun organisatie. Het bevriende bedrijf Electropartners bood maar al te graag hun gevel aan voor dit kunstwerk.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief