Muren pimpen met Joachim

Met zijn spray cans en posca markers in de hand is Joachim sneller dan zijn eigen schaduw. De afgelopen jaren ontwierp hij heel wat artwork in de buitenlucht. Wij namen de taak op ons om hem eens een indoor project te laten uitwerken. Zo zette hij zijn avontuur voort in een van de gehaktbalrestaurants van Balls & Glory. 

Het verhaal achter de schermen 

Daar gaan we weer! Na lange tijd achter onze computers te spenderen in ‘extreme’ omstandigheden en ellenlange discussies over welk broodje te bestellen, besloten we om de wijde wereld in te trekken en af te spreken met Joachim. In tegenstelling tot ons vorige project voor Balls & Glory Leuven met Anmar Mirza, wisten we nu al wel wat de pot schafte: een kruidige afbeelding van een mooi biggetje. 

Voor Joachim is het van groot belang om altijd voluit te gaan. In de wereld van (street) art word je snel vergeten als je niet op regelmatige basis presteert. Ook,al moet je af en toe projecten afwijzen, toch is er enorm veel concurrentie. In deze wereld is een eigen unieke stijl ontwikkelen net zo belangrijk als toiletpapier kopen.

Om in het oog te springen bij je doelpubliek heb je een aantal lagen street en pop art nodig met de juiste humoristische insteek, zonder het over politieke of maatschappelijke thema’s te hebben.  Dat is de weg naar succes voor een artiest. Om een lang verhaal kort te maken, op het einde van de dag ziet de muur er net zo uit als bedoeld: een frisse laag die perfect bij het interieur van het restaurant past. 

TECHNICAL SPECIFICATIONS TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Materiaal: bepleisterde muur 
  • Totale oppervlakte: 35 m2
  • Duur project: 1 dag
  • Ingrediënten: acrylverf & posca markers

Helaas verhuisde Balls & Glory Eindhoven naar een nieuwe locatie, waardoor de muur niet langer te bewonderen is. 

Met dank aan: Tim Streetartwerpenaar who brought us into contact with Joachim, and Wim Ballieu (CEO of Balls & Glory) for the amazing opportunities so far.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief