November Five verkent de Rode Planeet

– “Rode Planeet?” 
– “Ik dacht dat jullie murals maakten?”

Ja. Dat klopt.

Voor deze editie hebben we wat dingen door elkaar gegooid en een paar concepten gecreëerd die aansloten bij het merk en de werkethiek van dit interessante bedrijf.
We doken de kantoren in, spraken met de mensen die er werkten en groeven info op over wat November Five eigenlijk inhoudt. We leerden dat iedereen hier op zo’n gestructureerde manier werkt, dat teamwork een tweede natuur wordt. Met die instelling kunnen veel geweldige dingen bereikt worden. Dus na een aantal brainstormsessies met de creatieven dachten we dat het leuk zou zijn om een team van N5 astronauten te visualiseren die een vlag planten op een verre planeet – Een serieuze teamprestatie met jaren van voorbereiding en onderzoek. Denk alleen al aan het werk dat nodig is om mensen van de grond te krijgen! 

Gelukkig voor ons was hun kantoor heel dichtbij. We nodigden ons instafamous werkpaard TUZQ uit om een weekend bij Barney’s door te brengen.
Een zaterdag en zondag die we niet snel zullen vergeten, daar op Five November. 


Toen we van Saturday Night Fever (niet uit kunnen gaan vanwege een pandemie) naar de zondagochtend gingen – waren we er zeker van dat we voor het vallen van de avond klaar zouden zijn. Werken in het weekend hoort er gewoon bij. Je wilt niet dat de werkgevers die hier gewoonlijk werken, stikken in de spuitdampen, of afgeleid worden door dit fenomeen dat kunst in uitvoering naast je bureau heet, terwijl ze eigenlijk moeten werken. Nee, onze aanpak is om zo flexibel mogelijk te zijn en onze planning aan te passen aan uw beschikbare uren. ​

Met dank aan: De creatievelingen van N5, waar we enorm veel van geleerd hebben! Hopelijk jullie ook. En niet te vergeten, ook een big thanks aan Spray & Play voor de supersnelle levering van onze spuitbussen.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief