Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af met een allesomvattende ‘muurschildering’ die de identiteit en waarden doorheen de geschiedenis van de productiefaciliteit omhelst.

Hiervoor heeft Organon Heist een beroep gedaan op de kennis en creativiteit van Treepack, een lokale partner die ruime ervaring heeft in duurzame kunstwerken en kleur en kunst brengt naar publieke en private ruimtes. Organon heeft wereldwijd een trend ingezet om muurschilderingen aan te brengen op productiefaciliteiten en kantoren. Organon Heist en Treepack hebben de krachten gebundeld voor een aantrekkelijk ontwerp. Op 3 januari vond de officiële onthulling plaats in de receptiehal van de productiefaciliteit.

Het kunstwerk is een prachtige weergave van waar Organon voor staat: een beter en gezonder leven voor elke vrouw. De vrouw vormt de basis in dit romantische en ietwat dromerige kunstwerk ‘Embraced’. Ze wordt getoond als het centrale punt van ‘het leven’ en het gezin, waarbij zij de toeschouwer inspireert en een toonbeeld is van veerkracht en ontwikkeling. Door bepaalde realistische focuspunten als de zwangere buik, zwarte egale huid en lippen wordt de uiteenlopende schoonheid van de vrouw getoond. Een vrouw die zichzelf omarmt, weerspiegelt zelfaanvaarding, trots en kracht.

Realistische beelden worden versneden door abstracte vlakken. In de abstracte vormen is niet enkel een zon en horizon te herkennen, maar ook de vorm van een tablet, capsule en neusspray. Op die manier wordt gelaagdheid gegenereerd binnen het werk, waarin aanvullend de waarden integriteit, diversiteit en verbondenheid zijn verweven. Het kunstwerk sluit af met een ‘blik naar de toekomst’: een gezond en beter leven voor elke vrouw, haar gezin en familie.

Met dank aan: LIENS, Lorenzo Morini

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Au delà des nuages – Namen

Het kunstwerk ‘Au delà des nuages’ (Voorbij de wolken) toont een schouwspel van een walvis en een duiker die…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief