Pittige kantoormurals voor Codabox door Jangojim

Vlak voor de werknemers van Codabox hun intrek namen in hun gloednieuwe kantoorruimte werd ons gevraagd om de bedrijfsactiviteiten visueel voor te stellen. Niemand beter voor die opdracht dan illustrator en animator Jangojim.

Met een gorilla, een slang, een tijger en een walrus in de hoofdrol kan je er van op aan dat dit geen 9 to 5 job wordt. Nu zijn er 10 pilaren en 6 muren prachtig versierd met personages en figuren die op een ietwat komische manier tonen wat er op kantoor gebeurt.

Neem een kijkje naar de video en het zal meteen duidelijk worden.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Grootte: 160 m2
  • Oppervlakte: 10 pilaren en 6 muren.
  • Materiaal: 1 liter witte acrylverf, 89 spuitbussen en 12 dikke zwarte markers.
  • Schilderdag: ongeveer 10-11.
  • Gedronken koffies: Dat wil je echt niet weten.
  • Gemaakte doodles: 345.
Met dank aan: Lawrence van Saturnia.media voor de ondersteuning en de video’s. Dank aan het volledige Codabox team voor deze kans (en een werkend koffieapparaat), het was een eer en een genoegen om met jullie te werken. Groot woord van dank aan Jangojim, de artiest, voor zijn immer goede humeur en zijn professionele, maar flexibele manier van werken.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief