School Sint-Pieters-Leeuw

“Packed for the Future” is een mural die erg strategisch gelegen is in Sint-Pieters-Leeuw om de omgeving op te fleuren en een inspirerende en activerende plek te creëren voor jong en oud.

Het ontwerp is geïnspireerd op de iconische rugzak van schoolgaande kinderen en symboliseert de school als een plek waar men kennis en ervaring opdoet voor de toekomst. De blauwe rugzak is op monumentale wijze afgebeeld en bevat een sleutelhanger die verwijst naar de geschiedenis van de regio.

Een bijzonder kenmerk van dit ontwerp is de ruimtelijke werking die wordt bereikt door de hyperrealistische uitwerking van de rugzak en de slagschaduw onder de rugzak.

Als symbool voor groei en natuur groeit er uit de rugzak een grote zonnebloem, die ook verwijst naar de toekomst. De zonnebloem wordt aangevuld met enkele papieren die uit de rugzak vallen en die zich omvormen tot papieren vliegtuigen. De papieren vliegtuigen dragen kindertekeningen en zorgen voor een speels en ludiek karakter.

Met “Packed for the Future” heeft Treepack een prachtige mural gecreëerd die niet alleen de omgeving opfleurt, maar ook de geschiedenis, toekomst en de schoonheid van de natuur in de regio van Sint-Pieters-Leeuw tot uitdrukking brengt. Deze mural werd gemaakt door Toon Van Ishoven en is een absolute must-see voor iedereen die de stad bezoekt.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief