Simoens – Aarsele

Treepack geeft Bouwbedrijf Siemoens een creatieve boost met een nieuwe muurschildering in Aarsele. Het kleurrijke ontwerp is gebaseerd op de nieuwe huisstijl van het bouwbedrijf en visualiseert de waarden en visie van Siemoens op een artistieke manier. De muurschildering bevat herkenbare elementen van de geschiedenis van het familiebedrijf.

Het kunstwerk werd ontworpen in een geïllustreerd/grafische pop-art-genre, geïnspireerd door kunstenaars als Roy Liechtenstein en Andy Warhol. Het belangrijkste element van de muurschildering is de gorilla, die ook fungeert als de mascotte van het bedrijf. Het karakteriële design van de gorilla weerspiegelt de waarden van Siemoens, zoals rust, zekerheid, degelijkheid, kracht en zorgzaamheid voor medewerkers en klanten.

Olivier Siemoens, de bestuurder van het bedrijf, is dan ook zeer tevreden over het ontwerp en voegde zelf enkele persoonlijke suggesties toe. Zo wilde hij graag dat de armen van de gorilla iets gespierder werden en de handen omhelzend. Dit benadrukt de waarden van het bedrijf. Ook de geschiedenis en de evolutie van het bedrijf wilde Olivier benadrukken, dit door de visualisatie van enkele herkenbare elementen. De hijstoestellen evolueren van enkele houten palen met een touw naar verschillende up to date snelmontagekranen.

De muurschildering biedt niet alleen een visuele verbetering van de gevel van Bouwbedrijf Siemoens, maar ook een unieke manier om het bedrijf te introduceren bij het geïnteresseerde publiek. De muurschildering en mascotte fungeren als een verhaal en trekken de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten.

De kunstenaars zijn trots om Bouwbedrijf Siemoens te hebben geholpen bij het creëren van een unieke, artistieke muurschildering die de geschiedenis, waarden en visie van het bedrijf weergeeft.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief