Sporthal Averbode

Onze muurschildering op de gevel van de sporthal te Averbode, in het hart van Scherpenheuvel activeert bezoekers om sportief aan de slag te gaan. Deze levendige muurschildering is ontworpen om het sportieve en actieve karakter van de stad te omarmen en te versterken.

Het ontwerp is gebaseerd op een dynamische achtergrond, die een gevoel van beweging en mobiliteit oproept. Deze achtergrond vormt het canvas voor verschillende sportieve activiteiten die in de sporthal plaatsvinden, waaronder skateboarden, boksen en volleybal. Elke afbeelding is weergegeven in felle, levendige kleuren die bijdragen aan de energieke sfeer van de muurschildering.

“Ons doel was om de sporthal te transformeren tot een opvallende en inspirerende ruimte, waar sporters van alle leeftijden en niveaus zich thuis voelen.” Aldus de artiesten van Treepack.  Met deze muurschildering hopen we dat de sporthal een baken van activiteit en gemeenschap wordt in Scherpenheuvel, en dat het een bron van inspiratie en motivatie is voor iedereen die daar sport.

We zijn trots op het resultaat en zijn zeker dat deze muurschildering zal bijdragen aan de algemene schoonheid en aantrekkingskracht van Scherpenheuvel, en dat het zal dienen als een positieve boodschap van creativiteit, beweging en gemeenschap voor iedereen die het ziet.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief