Tour Surprise Lommel

Jaarlijks wordt er in Lommel een street art initiatief georganiseerd in één van de gehuchten van de stad. Dit jaar is het de beurt aan Kerkhoven onder leiding van streetart organisatie Treepack. Er werden negen locaties geselecteerd die door middel van kleurrijke street art op een kunstzinnige en speelse manier zijn opgefleurd. Binnenkort worden de inwoners van Lommel dan ook vriendelijk uitgenodigd om een wandeling te maken en deze ludieke kunst-interventies te bewonderen tijdens een heuse ‘Tour Surprise’.

Het street art project is een samenwerking met het kunstenaarscollectief Treepack. Zij kozen samen met de inwoners van het Lommelse gehucht Kerkhoven voor een wandelroute Tour Surprise. In totaal werden negen ongewone locaties omgetoverd tot een kleurrijk stukje street art. Aan de hand van een interactieve schattenkaart kunnen deze locaties ontdekt worden door jong en oud. De kunstwerken spelen in op de ongewone vormen van objecten in het straatbeeld en toveren al snel een glimlach op de gezichten van de toeschouwers en inwoners.

Wie de kunstwerken wilt bewonderen, moet niet lang meer wachten. Tour Surprise start officieel op vrijdag 31 maart. Vanaf dan kan de wandeling dagelijks gedaan worden. Het vertrekpunt is zaal Heidegalm aan de Kanaalstraat 18 in Lommel. In totaal is de wandeling 2,5 kilometer lang en ook toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Stad Lommel en CC De Adelberg nodigen u dan ook graag uit voor de opening van het street art project Tour Surprise in Lommel-Kerkhoven. Dit vindt plaats op vrijdag 31 maart 2023 om 13.30 uur in zaal Heidegalm.
Na een kort woordje van schepen Peter Vanderkrieken, wandelen we in verschillende groepjes de route (2,5 km), samen met de leerlingen van basisschool Sint-Jan. Halverwege is er de mogelijkheid om een tussenstop te maken bij Café Sin.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief