Vakantiehuis Fabiola – Maasmechelen

‘Vakantieplezier voor iedereen’

Het is nu extra gezellig genieten in Vakantiehuis Fabiola, gelegen in het warme Limburg, Maasmechelen. Ambities en verlangens naar vernieuwing bracht hen op een creatief idee. Samen met kunstenaarscollectief Treepack weten ze het park te verrijken met een speelse muurschildering. De aandacht gaat daarbij in het bijzonder naar jonge mensen met een fysieke en/of mentale beperking.

In en rond het vakantiepark is er veel te beleven. Er zijn daarbij 9 speciale accommodaties om plezier voor iedereen toegankelijk te maken, waaronder een subtropisch (snoezel)zwembad met tillift en sterrenhemel. Met de fabiola-express, een treintje met plaats voor rolstoelen, kun je het park en de natuur ontdekken. Bijzonder is vooral de grootste collectie in België aan diverse soorten fietsen voor jongeren met of zonder beperking. Ze wonnen zelfs hiervoor de prijs: “fietsrijk toerisme Limburg”. Neem plaats in een tandem, driewieler of aangepaste fiets (OPair, VeloPlus, Fun2Go) en ga eropuit.

Het is fantastisch om te zien hoe bij Vakantiehuis Fabiola iedereen op adem komt. Met de hulp van Treepack werd dit aangename gevoel vastgelegd in een amusant street art project. De loods waarin onder andere de speciale fietsen worden opgeslagen toont nu het vrolijke ontwerp van de muurschildering.

Een groep dieren heeft zich het natuurgebied in Maasmechelen eigen gemaakt en geniet volop van de dingen die daar te doen zijn. Een blinde neushoorn is aan het vissen terwijl de giraffe met zijn ongemakkelijke lange nek in de O-Pair fiets wordt voortgeduwd door de aap. Verderop naast het meertje zitten twee prettige panda’s relaxed voor zich uit te staren. Even een moment om dagdagelijkse zorgen te vergeten. Het vermaak weergegeven in frisse kleuren straalt van de muur af. Je zou zo mee willen doen met het gezelschap.

Van rust tot avontuur, sport en teambuilding is de muurschildering nu deel van het geweldige domein. Het maakt niet uit wat je wilt doen of wie je bent, bij Vakantiehuis Fabiola is het genieten voor iedereen. Zeker met zicht op het prachtige kunstwerk zul je de plek niet snel vergeten.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief