Van boom tot boom

Stylin’ Art. Een familiebedrijf dat in 1940 is ontstaan, en nog steeds met trots en plezier hun producten maakt. Om te illustreren wat er binnen precies gebeurt, vroegen we Gooze om met ons te ontwerpen, te schilderen en croissants te eten. Aangezien dit in het verleden een succes is geweest (je kent hem misschien nog van de Satellietkwal mural in Antwerpen), stonden we te popelen om aan dit project te beginnen.

Het concept: de A tot Z workflow van het maken van alledaagse producten met houtsnippers, beginnend met het gebruik van restjes van boomstammen tot en met het vervoeren en installeren van het eindproduct in uw huis met een deel van de arbeidskrachten in het proces. Uiteraard wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Betonnen muur van 75m x 9m
  • Proper gemaakt, primer, wit geverfd met waterverf, acrylverf en spuitbussen
  • 8 dagen schilderen
  • Meer dan 55 Belgische croissants gegeten door de artiest.

Locatie: Bijckhoevelaan 5, 2110 Wijnegem

Met dank aan: De gulle mensen van Stylin’art om ons met open armen en vorkheftrucks te ontvangen. Jullie koffiezetapparaat heeft ons echt gered. Ook dank aan Mega-Mat (onze verfleverancier) en Gerken Hoogwerkers voor de lift.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief