“Voyage Voyage” – De suikerspin in Tienen

Voyage Voyage is op bestemming aangekomen in GO! basisschool De Suikerspin

De leerlingen en leerkrachten van GO! basisschool De Suikerspin in Tienen konden stemmen op verschillende ontwerpen van kunstenaar Alain Welter voor de nieuwe mural aan de school. Uit de vele stemmen kwam het ontwerp “Voyage Voyage” als winnaar uit de bus!

Rat de Bibliothèque

De basisschool wou graag haar zijgevel opfleuren en aantrekkelijker maken door middel van street art. “Voyage Voyage” neemt de leerlingen en leerkrachten in Tienen mee op reis. Het lezen van een boek stimuleert de creativiteit en stuurt hen op literair avontuur.

In deze muurschildering wordt een knaagdier afgebeeld. Het staat symbool voor het Duitse woord “Leseratte” of in het Frans “Rat de Bibliothèque”. De maritieme kledij van het hoofdpersonage en het lichaam dat rond de worm zit – een vliegtuig – benadrukt het reizend en ontdekkend aspect door een dynamisch en kleurrijk landschap.

De Luxemburgse kunstenaar Alain Welter bracht deze prachtige mural tot leven. Zijn werk is vaak verschillend, maar met dit project wou hij het kloppend hart van GO! basisschool De Suikerspin en de speerpunten (letterijk) extra in de verf zetten.

 

IN DE MEDIA:

Met dank aan: de GO! basisschool De Suikerspin, Huis11 en the amazing Alain Welter

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief