Tour Elentrik Asse

De gemeente Asse kreeg een Tour Elentrik door een straffe jonge dame!


Een speciale Tour Elentrik

De Vlaams-Brabantse gemeente Asse werkte deze zomer samen met Treepack en onze lokale artiesten aan een street art-wandelroute. Begin juni kwamen lokale kunstenaars van alle leeftijden af op een workshop voor Tour Elentrik. De artiesten werkten dit keer in het thema dieren en ‘hopduvels’ en gaven hier keer op keer een leuke persoonlijke insteek aan. 

Deze Tour Elentrik kwam er niet zomaar. Voor het huis van Merel stond een saai, grijs kastje. Ze maakte daarom een tekening met de vraag of we deze lelijke objecten konden opwaarderen met kunst. Zelf hielp ze mee aan het ontwerp en de uitvoering. De wandelroute voor Tour Elentrik in Asse is terug te vinden op Street Art Cities. Kom zeker eens uit jouw kot om van deze prachtige werken te genieten.

Links:

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Kalmhout

Meer kleur in het straatbeeld van Kalmthout.  Dankzij het project ‘Tour Elentrik’ krijgen lokale artiesten de kans om hun…

Tour Elentrik Wilrijk

Neem een kijkje in de vierde editie van Tour Elentrik Wilrijk … In het najaar van 2023 gingen 16…

Tour Elentrik Diest

Tour Elentrik keert terug naar Diest. Op 9 locaties in de verschillende deelgemeenten van Diest krijgen een 15- tal…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief