Tour Elentrik Rotselaar

De bekende beschilderde elektriciteitskasten vinden nu ook hun weg naar Rotselaar.

De artiesten van Treepack en vijf externe professionele straatkunstenaars gingen aan de slag om 9 electriciteitskasten en één grote cabine te voorzien van een nieuw kleurrijk jasje. In het voorjaar van 2022 werden de kasten geselecteerd en werd het thema in samenspraak met gemeente Rotselaar bepaald. Kunstwerken die opgaan in de omgeving was de insteek van deze editie.

Er is bewust gekozen om de kasten subtiel te verwerken in hun omgeving. Op die manier wil de cultuurdienst van gemeente Rotselaar de inwoners in contact brengen met de buurt en met elkaar.

De kunstwerken zijn te bewonderen in Werchter-Centrum langs de kerk en tegenover GBS De Kameleon, in Rotselaar-Centrum naast de kerk en naast het administratief centrum, in Heikant op het Pastoor Van den Broeckplein en in de Regastraat en in Wezemaal op Wezemaalplein, in de Kerkstraat en op de kruising tussen Steenweg op Nieuwrode en Beninksstraat.

De artiesten

  • TUZQ
  • Painting bear
  • Bearhole
  • Simon Mannaerts
  • Treepack
  • Jan Poncelet

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Kalmhout

Meer kleur in het straatbeeld van Kalmthout.  Dankzij het project ‘Tour Elentrik’ krijgen lokale artiesten de kans om hun…

Tour Elentrik Wilrijk

Neem een kijkje in de vierde editie van Tour Elentrik Wilrijk … In het najaar van 2023 gingen 16…

Tour Elentrik Diest

Tour Elentrik keert terug naar Diest. Op 9 locaties in de verschillende deelgemeenten van Diest krijgen een 15- tal…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief