Tour Elentrik Waregem

Nutskasten met aandacht voor diversiteit in al haar vormen. 

Samen met gemeente Waregem, lokale én professionele artiesten gingen we aan de slag gaan om de monotone en doffe elektriciteitskasten te voorzien van een knappe laag kunst.

Met dit initiatief schenkt de stad bijzondere aandacht aan DIVERSITEIT. De artiesten kregen de kans om een eigen invulling te geven aan het thema en de resultaten zijn stuk voor stuk pareltjes geworden.

De Waregemse creatievelingen zijn Sylvie Algoet, Ayke Cottenie, Els Ghyselinck, Marjolijn Keersebilck, Marc Kempinck, Lut Lambrecht, Josse Mahieu, Warre Soete, Thomas Vanhoutte en Luc Vershuere. 

In totaal staan er twintig kunstige kasten verspreid over Waregem en deelgemeenten.

Benieuwd naar alle creaties met hun locatie?  Bekijk ze hier.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Kalmhout

Meer kleur in het straatbeeld van Kalmthout.  Dankzij het project ‘Tour Elentrik’ krijgen lokale artiesten de kans om hun…

Tour Elentrik Wilrijk

Neem een kijkje in de vierde editie van Tour Elentrik Wilrijk … In het najaar van 2023 gingen 16…

Tour Elentrik Diest

Tour Elentrik keert terug naar Diest. Op 9 locaties in de verschillende deelgemeenten van Diest krijgen een 15- tal…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief