Tour Elentrik Zele

10 elektriciteitskastjes in Zele werden kleurrijke eye-catchers.

In Zele zijn tien saaie, grijze elektriciteitskastjes omgetoverd tot kleurrijke pareltjes. De kastjes vertellen elk een uniek verhaal rond het thema ‘zuurstof’. Een heel breed thema waarin de lokale artiesten volledig hun eigen fantasie konden gebruiken.

Een tour vol zuurstof

Elektriciteitskastjes zijn noodzakelijk op het openbaar domein, maar vaak vervuilen ze het straatbeeld, trekken ze vandalisme aan of zijn ze een doorn in het oog. Tour Elentrik is daarom in het leven geroepen om deze lelijke objecten om te toveren tot een canvas voor lokaal en professioneel talent.

De gemeente Zele koos om rond het thema ‘zuurstof’ te werken, wat heel toepasselijk is voor deze bizarre tijden. De Tour Elentrik-route loopt langs verschillende Zeelse handelszaken. Zo geeft de gemeente fietsers en wandelaars de kans om hen een bezoekje te brengen als ze op pad zijn. In deze tijden een leuk alternatief voor een uitstap buitenshuis!

In de media:

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Rotselaar

De bekende beschilderde elektriciteitskasten vinden nu ook hun weg naar Rotselaar. De artiesten van Treepack en vijf externe professionele…

Tour Elentrik Lubbeek

Tour Elentrik landt in Lubbeek! Het street art project werkte samen met tien lokale artiesten om de oude en…

Tour Elentrik Zonhoven

Kunstroute met talent van eigen bodem Alle kunstwerken zijn te bewonderen via een gloednieuwe fietsroute van zeventien kilometer die alle…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief