Tour Elentrik Zoersel

Tour Elentrik strijkt neer in gemeente Zoersel

Zoersel is herkenbaar als landelijke gemeente met een prachtige natuur. Net buiten de drukke stad kan je in Zoersel komen genieten van lokale fauna en flora. Omdat die natuur en landbouw in Zoersel belangrijk is, is er voor deze editie gekozen voor het  thema ‘Zorg voor de natuur’.

Zoersel wil lokale flora en fauna promoten en onze landbouwers ondersteunen.

 

De kunstenaars

  • LIENS Creations
  • Lore Van Brussel
  • Nadesign
  • Napam
  • Nine
  • Studio Muts

 

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Rotselaar

De bekende beschilderde elektriciteitskasten vinden nu ook hun weg naar Rotselaar. De artiesten van Treepack en vijf externe professionele…

Tour Elentrik Lubbeek

Tour Elentrik landt in Lubbeek! Het street art project werkte samen met tien lokale artiesten om de oude en…

Tour Elentrik Zonhoven

Kunstroute met talent van eigen bodem Alle kunstwerken zijn te bewonderen via een gloednieuwe fietsroute van zeventien kilometer die alle…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief