Ga je jouw gevel reinigen, afspuiten of zandstralen?

Een muurschildering is een betere én uniekere optie op lange termijn. Ontdek hier de verschillen!
Gevel reinigen
Muurschildering
Voordelige prijs
Hoge herkenbaarheid van bedrijfsgebouw
Unieke designmogelijkheden
Persoonlijk en op maat gemaakt
Employee engagement
Ecologische materialen
Duurzame investering
Lage onderhoudskosten
Publiciteit in (lokale) pers
Multi-inzetbaar

Je bedrijfsgevel ziet er misschien wat verouderd uit, dus je hoopt dat een gevelreiniging hier een oplossing voor kan bieden. Deze voordelige oplossing zal je op lange termijn alleen maar meer geld kosten, want die gevel blijft niet voor altijd proper. Een muurschildering van Treepack kan deze last gedurende 15 jaar van je wegnemen. Ideaal, toch?

Zo’n unieke muurschildering zorgt er niet alleen voor dat je gevel er goed uitziet, ook de herkenbaarheid van je bedrijfsgebouw gaat de hoogte in. Het persoonlijke design zorgt ervoor dat je een eigen verhaal kan vertellen op je gevel. Ook je personeel kan worden betrokken in dit proces: samen brainstormen of enkele ideeën schetsen.

Treepack hecht veel belang aan milieuvriendelijk ondernemen. Daarom maken we gebruik van ecologische verf die goed is voor mens en dier. Het reinigen van gevels kan gebeuren met intensieve producten die soms schadelijk zijn voor insecten. Ook het hoge watergebruik van deze reinigingsbeurten draagt niet bij aan een duurzame levensstijl.

Een muurschildering zorgt voor een uniek visitekaartje voor mogelijke klanten en ook de pers is er zot van. Onze projecten verschijnen tot wel drie keer in de (lokale) pers. Leuk, toch? Ook kan je dit visitekaartje perfect gebruiken als achtergrond tijdens je marketing-, rekruterings- of verkoopcampagnes. Door de hogere herkenbaarheid van die beschilderde gevel zal iedereen meteen weten dat het over jouw bedrijf gaat.

Klaar om die vieze bedrijfsgevel te laten stralen met een muurschildering?
Wacht niet langer, contacteer ons zodat we samen iets uniek kunnen creëren. We zien je snel!

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief