Wil je als bedrijf je gevel laten schilderen?

Waarom dan niet kiezen voor een unieke muurschildering in plaats van het saaie egaal schilderen? Ontdek hier de verschillen en zie waarom een muurschildering de perfecte keuze is.
Schilderen
Muurschildering
Voordelige prijs
Hoge herkenbaarheid van bedrijfsgebouw
Unieke designmogelijkheden
Persoonlijk en op maat gemaakt
Employee engagement
Ecologische materialen
Duurzame investering
Lage onderhoudskosten
Publiciteit in (lokale) pers
Multi-inzetbaar

Wil je de voorgevel van je bedrijf of school een andere look geven door deze te schilderen? Of wil je het logo van je onderneming graag op de voorgevel laten verven? Superleuk idee, maar wist jij dat onze streetartists dit ook op een uniekere manier kunnen verwerken in een muurschildering? Leuk, hè!

Door je bedrijfsgevel te laten schilderen kan je op een voordelige manier een frissere look creëren voor je bedrijf of school. Deze klassiekere variant van muurschildering zal dus niet per se de herkenbaarheid van je bedrijfsgebouw verhogen. De muurschilderingen van onze streetartists doen dat wel! Dankzij hun unieke kunstwerken zal iedere passant weten dat jouw bedrijf aanwezig is in dat gebouw. Ook werknemers kunnen zich engageren bij de creatie van deze muurschildering: samen brainstormen of een design mee uittekenen.

Ook Treepack heeft een hart voor de planeet, vandaar dat we ecologische materialen verkiezen boven de standaard materialen. Door te werken met ecologische verf zorgen we ervoor dat de muurschildering ook een duurzame investering is waar je lang van kunt genieten. Wist je dat zo’n muurschildering 15 jaar op je muur blijft sprankelen?

De pers is ook verzot op deze unieke manier van geveldecoratie. Onze muurschilderingen verschijnen doorgaans 3 keer in lokale kranten, waardoor de merkbekendheid van je bedrijf of school ook zal verhogen. Een beetje extra reclame, wie wil dat nu niet!

Het egaal schilderen van je bedrijfsmuur is een ietwat saaiere manier van geveldecoratie. Een muurschildering is daarentegen een uniek naamkaartje voor je bedrijf of school. Dit unieke naamkaartje kan veelzijdig worden ingezet, denk maar aan marketing-, recruterings-, en verkoopcampagnes

Ben je op zoek naar een creatieve en duurzame manier om je gevel te verfraaien?
Overweeg dan een muurschildering van Treepack! Contacteer ons vandaag nog zodat we jouw bedrijf snel in de verf kunnen zetten.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief