Wil je door middel van gevelbekleding je gevel verfraaien?

Waarom dan niet kiezen voor een opvallende muurschildering in plaats van traditionele gevelbekleding? Vergelijk hier de verschillen en ontdek waarom een muurschildering de ideale keuze is.
Gevelbekleding
Muurschildering
Voordelige prijs
Hoge herkenbaarheid van bedrijfsgebouw
Unieke designmogelijkheden
Persoonlijk en op maat gemaakt
Employee engagement
Ecologische materialen
Duurzame investering
Lage onderhoudskosten
Publiciteit in (lokale) pers
Multi-inzetbaar

Weerspiegelt de buitenkant van je bedrijfsgebouw niet de kracht van je organisatie? Of wil je de uitstraling van je bedrijfsgevel verbeteren? Waarschijnlijk dacht je direct aan kaleien, het gebruik van spuitkurk of het beplaten van je gevel. Maar wat als er een originelere manier was om je gevel weer nieuw leven in te blazen? Een muurschildering bijvoorbeeld! Treepack specialiseert zich in het creëren van unieke muurschilderingen voor bedrijven en scholen.

Je gevel laten bekleden met bijvoorbeeld spuitkurk is een voordelige manier van geveldecoratie, maar deze verhoogt niet direct de herkenbaarheid van je gebouw. Een muurschildering kan daarentegen je verouderde gevel verbergen én een uniek kunstwerk tonen waardoor iedere voorbijganger je bedrijfsgebouw meteen herkent. Niet alleen onze streetartists kunnen zorgen voor een persoonlijke en op maat gemaakte muurschildering, ook je werknemers kunnen hun steentje bijdragen. Samen brainstormen of ideeën uittekenen is altijd mogelijk, zo maakt de muurschildering echt deel uit van je bedrijf.

Duurzaamheid gaat voorop bij Treepack. Doordat onze muurschildering een langetermijnoptie is voor geveldecoratie, voorkomen we dus dat er bijvoorbeeld driejaarlijks materialen moeten worden verspild aan gevelbekleding. Ook onze ecologische verf draagt bij aan een milieuvriendelijke oplossing voor je saaie bedrijfsgevel. Daarnaast zijn de bijkomende onderhoudskosten aan zo’n muurschildering ook zeer laag, bij bepaalde gevelbekleding kan dit wel oplopen.

Ook de lokale pers is dol op onze unieke muurschilderingen. Onze meesterwerken verschijnen tot wel 3 keer in de lokale kranten, waardoor je als bedrijf ook hier in de verf wordt gezet. Zelfs voor marketing-, recruterings-, en verkoopcampagnes kan je jouw muurschildering inschakelen. Zo’n herkenbare achtergrond wil toch iedereen!

Zoek je dus naar een unieke en permanente oplossing voor je verouderde bedrijfsgevel?
Overweeg dan een muurschildering door Treepack. Met jouw visie en onze ervaring zorgen we ervoor dat

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief