Wil je een banner voor je bedrijf?

Waarom zou je dan niet kiezen voor een muurschildering? Vergelijk hier de voordelen van een banner versus een muurschildering en ontdek waarom een muurschildering de ideale keuze is.
Banner
Muurschildering
Voordelige prijs
Hoge herkenbaarheid van bedrijfsgebouw
Unieke designmogelijkheden
Persoonlijk en op maat gemaakt
Employee engagement
Ecologische materialen
Duurzame investering
Lage onderhoudskosten
Publiciteit in (lokale) pers
Multi-inzetbaar

Banners zijn een snelle en voordelige manier om je bedrijfsgevel te voorzien van wat meer kleur. Het gebruik van een banner verhoogt de herkenbaarheid van je bedrijfsgebouw, net zoals een muurschildering dit doet. Het ontwerp van zowel een banner als muurschildering is volledig aan te passen aan jouw wensen, bij muurschilderingen zijn er uiteraard wel uniekere designmogelijkheden.

In een vergelijking tussen een banner en een muurschildering komt de laatste vaak beter uit de verf, vooral als het gaat om een langetermijnoplossing.

Muurschilderingen worden op maat gemaakt voor jouw bedrijf of school en kunnen zelfs in samenspraak met je personeel worden ontworpen. Door de betrokkenheid van je personeel stijgt je employee engagement en zal ook de sfeer binnen je bedrijf top zijn.

We hechten bij Treepack veel belang aan milieuvriendelijke materialen, daarom dat we zo sterk inzetten op onze ecologische verf. Daarentegen zijn banners meestal van kunststof, wat dan weer slecht is voor de natuur. Kunststof kan bovendien onder invloed van uv-licht op termijn degraderen, terwijl onze muurschilderingen een levensduur van wel 15 jaar hebben. Doordat onze muurschilderingen een lange levensduur hebben, dalen de onderhoudskosten van je gevel. Win-win, toch?

Een muurschildering op je bedrijfsgevel zorgt voor een stralend visitekaartje voor mogelijke klanten, en ook de pers is er fan van. Wist jij dat onze projecten tot drie keer in de (lokale) pers verschijnen? Hierdoor stijgt ook de naamsbekendheid van je bedrijf of school in de nabije omgeving.

Terwijl je een banner fysiek kunt inzetten voor als je op verplaatsing bent, kan een muurschildering nog handig van pas komen bij creatievere doeleinden zoals het creëren van marketingcampagnes, rekruteringscampagnes of salesgerichte acties.

Klaar om die oude bedrijfsgevel te laten stralen met een muurschildering?
Wacht niet langer zodat we samen iets uniek kunnen creëren. We zien je snel!

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief