Wil je graag jouw bedrijfsgevel laten bestickeren?

Waarom zou je niet kiezen voor een muurschildering? Vergelijk hier de voordelen van het bestickeren van je bedrijfsgevel met een muurschildering en ontdek waarom een muurschildering de perfecte keuze is.
Bestickering
Muurschildering
Voordelige prijs
Hoge herkenbaarheid van bedrijfsgebouw
Unieke designmogelijkheden
Persoonlijk en op maat gemaakt
Employee engagement
Ecologische materialen
Duurzame investering
Lage onderhoudskosten
Publiciteit in (lokale) pers
Multi-inzetbaar

Met de hulp van gevelbestickering verhoog je op een snelle en voordelige manier de zichtbaarheid van je bedrijf of school. Deze sticker kan, net zoals een muurschildering, volledig worden ontworpen aan de hand van jouw wensen. Toch bieden muurschilderingen net dat tikkeltje meer uniciteit op het vlak van design.

Ook gevelbestickering kan persoonlijk en op maat van je bedrijf of school worden gemaakt. Maar wist je dat je tijdens het ontwerpen van een muurschildering zelfs de hulp van je werknemers kan inschakelen? Onze experts werken graag samen met jouw creatieve collega’s om zo tot een persoonlijk en uniek ontwerp te komen dat perfect bij jouw bedrijf past.

Bij Treepack hechten we ook veel belang aan milieuvriendelijke materialen, daarom dat we zo sterk inzetten op onze ecologische verf. Bestickering wordt vaak gemaakt van kunststof, wat uiteraard slecht is voor de planeet. Door het gebruik van kunststof kan er op langere termijn kleurvervaging ontstaan door de langdurige blootstelling aan uv-stralen. Deze kleurvervaging resulteert vaak in de heraankoop en kost je dus ook weer extra geld. Muurschilderingen zijn daarentegen dé perfecte oplossing! Dankzij hun levensduur van minimaal 15 jaar, hoef je je de komende jaren geen zorgen te maken over je geveldecoratie. Ideaal, toch?

Een muurschildering op je bedrijfsgevel? Dat is niet alleen een schitterend visitekaartje voor potentiële klanten, maar ook de pers geniet ervan! Wist je dat onze projecten regelmatig in de lokale kranten verschijnen? Ook zijn deze kunstwerken multi-inzetbaar, denk bijvoorbeeld aan marketingcampagnes, rekruteringscampagnes of salesgerichte acties. Want laten we eerlijk zijn, zo’n muurschildering als achtergrond van deze campagnes is toch veel unieker!

Ben je klaar voor een unieke en blijvende oplossing op het vlak van geveldecoratie?
Samen met jouw bedrijf en onze kennis doen we je gevel stralen!

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief