Wil je jouw bedrijfsgevel opfleuren met een geveltuin?

Heb je dan al eens aan een muurschildering gedacht? Vergelijk hier de voordelen van een geveltuin en een muurschildering, en ontdek waarom een muurschildering de ideale keuze is.
Geveltuin
Muurschildering
Voordelige prijs
Dynamisch
Hoge herkenbaarheid van bedrijfsgebouw
Unieke designmogelijkheden
Persoonlijk en op maat gemaakt
Employee engagement
Ecologische materialen
Duurzame investering
Lage onderhoudskosten
Publiciteit in (lokale) pers
Multi-inzetbaar

Heb je altijd al een levendige bedrijfsgevel willen hebben? Dan droomde je waarschijnlijk direct van een kleurrijke geveltuin! Deze geveltuinen zijn een duurdere manier van geveldecoratie die een dynamisch element toevoegen aan je bedrijf. Je geveltuin leeft mee met de seizoenen, wat voor een prachtig resultaat kan zorgen. Door het lage aantal geveltuinen zal je bedrijf er dan ook direct uitspringen, maar wist je dat dat met muurschilderingen ook het geval is?

Muurschilderingen hebben dankzij hun oneindige en unieke designmogelijkheden een persoonlijker aspect dan geveltuinen. Je kan samen met je collega’s en onze streetartists brainstormen over het ontwerp zodat het echt deel uitmaakt van je bedrijf of school. Echt iets waar je trots op mag zijn!

Bij Treepack hechten we ook veel belang aan milieuvriendelijke materialen, vandaar ook onze ecologische verf. Geveltuinen zijn gemaakt van planten en zijn op het eerste zicht zeker ecologisch, duurzaam is een ander verhaal. Wanneer gevelplanten niet voldoende worden onderhouden, zijn ze vaak aan vervanging toe. Onze muurschilderingen blijven tot wel 15 jaar stralen op je voorgevel, zelfs met een minimaal onderhoud. Minstens 15 jaar een kunstwerk op je bedrijfsgevel, dat is toch geweldig?

Een muurschildering op je bedrijfsgevel? Het is een kleurrijk visitekaartje dat niet alleen de aandacht van potentiële klanten trekt, maar ook regelmatig in de schijnwerpers van de pers staat. Wist je dat onze kunstwerken vaak tot drie keer toe de lokale kranten inkleuren? Zo krijgt je bedrijf of school nog een extra boost aan publiciteit! Ook als achtergrond voor je marketing-, recruterings-, en verkoopcampagnes is een muurschildering een perfecte keuze.

Heb jij zin om samen met onze streetartists een geweldig concept uit te werken voor jouw bedrijfsgevel?
Contacteer ons en we gaan vliegensvlug van start.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief