Zie je graag je bedrijfsnaam op je gevel staan dankzij belettering?

Gevelbelettering valt absoluut op, maar een muurschildering trekt nog meer aandacht! Ontdek hier de verschillen en kom erachter waarom een muurschildering de juiste keuze is.
Belettering
Muurschildering
Voordelige prijs
Hoge herkenbaarheid van bedrijfsgebouw
Unieke designmogelijkheden
Persoonlijk en op maat gemaakt
Employee engagement
Ecologische materialen
Duurzame investering
Lage onderhoudskosten
Publiciteit in (lokale) pers
Multi-inzetbaar

Via gevelbelettering kan je als school of bedrijf snel aan voorbijgangers duidelijk maken dat jij in dit gebouw zit. Met een breed scala aan stijlen, formaten en de optie voor verlichting, varieert de kostprijs van deze belettering sterk, afhankelijk van de ontwerpkeuzes.

Wanneer je kijkt naar de designmogelijkheden van muurschilderingen, lijken de stijlopties van belettering eerder nihil. Muurschilderingen kunnen worden ontworpen op basis van een design of zelfs volledig in samenspraak met je werknemers. Op deze manier zorgt Treepack ervoor dat jouw gevel perfect aansluit bij de ziel van je school of bedrijf.

Door het gebruik van ecologische verf zijn onze muurschilderingen duurzamer dan bijvoorbeeld lichtgevende belettering. De belettering, die vaak gemaakt is van kunststof, heeft ook onderhoud nodig om te voorkomen dat deze zou vallen of niet meer zou branden. Een muurschildering is daarentegen onderhoudsvrij én heeft een levensduur van 15 jaar, lekker makkelijk, toch?

Ook de lokale pers smult van onze muurschilderingen op (bedrijfs)gevels. Wist je dat onze streetartists en hun meesterwerken regelmatig in de lokale pers verschijnen? Ideaal voor de naamsbekendheid van je bedrijf of school.

Belettering en muurschilderingen zijn beide krachtige manieren om je merkbekendheid te verhogen tijdens marketing-, recruterings-, en verkoopcampagnes. Echter, muurschilderingen brengen een extra laag uniciteit met zich mee: ze vertellen een verhaal, niet alleen je bedrijfsnaam. Een muurschildering kan je campagne werkelijk laten stralen!

Heb jij zin in een unieke en blijvende oplossing voor je geveldecoratie?
Denk aan een muurschildering van Treepack. Wacht niet langer en contacteer ons,

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief