Verhuis naar een creatieve werkomgeving dankzij een muurschildering van Treepack

Het is een herkenbaar gevoel, je gaat als bedrijf verhuizen en dat zorgt voor heel wat spanningen: gaan mijn werknemers zich wel goed voelen in hun nieuw kantoor, gaan ze zich wel geïnspireerd voelen, herkennen ze zich in de inrichting? Geen zorgen! Met een persoonlijke muurschildering van Treepack kun je je werkruimte transformeren tot een plek waar iedereen van houdt.

Creëer een inspirerende werkomgeving

Verhuizen kan best ingrijpend zijn voor je werknemers. Een nieuwe omgeving kan vreemd en onpersoonlijk aanvoelen, maar met een muurschildering van Treepack verander je dit snel! Muurschilderingen in je werkomgeving kunnen veel meer zijn dan alleen decoratie. Ze weerspiegelen de waarden en visie van je bedrijf en dragen een sterke boodschap uit aan iedereen die binnenkomt. Kies voor onderwerpen die passen bij je team en bedrijfscultuur en creëer een plek waar werknemers zich direct thuis voelen. Zo versterk je de band met het bedrijf, bevorder je een positieve werksfeer én motiveer je je team.

Betrek je werknemers bij het ontwerp

Wat is een betere manier om een muurschildering te personaliseren dan door enkele medewerkers mee te laten nadenken over het ontwerp? Samen met onze streetartists kunnen jullie brainstormen en een ontwerp creëren dat de kernwaarden van je bedrijf weerspiegelt. Door je team te betrekken bij het designproces voeg je een extra dimensie toe aan de employee experience. Het resultaat? Een werkplek waar iedereen trots op is en waar de workplace experience naar een hoger niveau wordt getild.

Voeg je bedrijfsnormen en -waarden toe

Ieder bedrijf heeft hun eigen normen en waarden die ze graag op de voorgrond laten treden. Daarom creëren wij een unieke muurschildering die perfect bij jouw bedrijf past. Wil je laten zien dat samenwerken bij jullie centraal staat? Dan denken wij direct aan een bandenwissel in de Formule 1 waar iedereen zijn steentje bijdraagt aan een vlot geheel. Of wil je juist de leuke werksfeer benadrukken? Wat dacht je van een bruisende onderwaterwereld op je kantoormuur? Verschillende stijlen zijn mogelijk en onze streetartists zorgen voor een ontwerp dat exact aansluit bij jouw wensen.

Verhuis zonder stress met Treepack

Verhuizen kan een stressvol moment zijn voor een bedrijf. Maar bij Treepack staan we klaar om jouw nieuwe kantoor om te toveren tot een gezellige en inspirerende omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Klaar om die kale muren te laten stralen? Vraag nu je offerte aan of laat je inspireren door onze inspiratiegids.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Nieuwste blogs

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief