Golif

Biografie

Urban artist Golif groeide op in Tirol (Oostenrijk) en deed al vroeg talrijke ervaringen op in verschillende beroepen. Zijn jarenlange bezigheden, zowel in het binnenland als over de grens, schemeren zeker door in zijn creatieve werk.

Hij werkte als vergulder, bordschilder, illusionist, kunstenaar en schilder. Cruciale elementen van zijn contrastrijke stukken zijn levendige dynamische penseelstreken die – voor het grootste deel – zijn geschilderd met Tusche (een zwarte vloeistof die wordt gebruikt in de lithografie) op verschillende ondergronden en oppervlakken. In 2016 studeerde hij af aan de Universiteit voor Toegepaste Kunsten in Wenen, om een succesvolle carrière in street art na te streven. Golif heeft verschillende soloshows georganiseerd, en houdt er gewoon van om muurschilderingen op immense schaal te maken. Het meeste van zijn werk wordt opgebouwd met gezichten die de dagelijkse uitdrukkingen tonen die we als mens hebben. Een parkeerterrein dat zo’n 28 000 vierkante meter in beslag neemt (zichtbaar vanuit de ruimte), of betonnen silo’s… niets is te groot om aan te pakken.

Portfolio

Wien, Austria

Geïnteresseerd in een muurschildering door Golif?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief