Mr. June

Biografie

Mr. June begon met graffiti in ’85. Zwaar beïnvloed door old-school hip-hop en breakdance, werd hij al snel verliefd op het concept van grafisch ontwerp. Hoewel hij werkte als art director en in contact kwam met de grote jongens in de hectische zakenwereld, realiseerde hij zich al snel dat dit zijn stijl belemmerde en hem dwong om het heft in eigen handen te nemen. Zijn eigen grafische ontwerpstudio was geboren, met een multidisciplinair aanbod van kunst, video, illustratie en interactieve producties. Later vond hij rust in het werken als docent grafisch ontwerp.

De laatste jaren vond hij een manier om zijn liefde voor typografie, spetterende kleuren en het toevoegen van extra dimensies te combineren in zijn eigen herkenbare stijl. Zijn graffiti roots zijn geëvolueerd naar een mix van abstracte vormen en vormen die terug te vinden zijn op muren, canvas en een veelheid aan andere oppervlakken. Gepassioneerd op zoek naar de perfecte vorm, blijft hij illusies maken door te spelen met lijnen, richtingen en kleurschakeringen.

Portfolio

Netherlands

Geïnteresseerd in een muurschildering door Mr. June?

Hebben deze krachtige muurschilderingen je in hun ban? Deze kunstenaar zal alles opfleuren wat je naar hem gooit. Ben je klaar om een kleurrijke toekomst te creëren? Die ligt nu in jouw handen. De wereld is ons canvas, dus laten we samen een betoverende muurschildering maken. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief