Ontdek Tour Surprise: Street Art avonturen in Luxemburg en België

In de wereld van street art is er altijd iets nieuws te ontdekken, en dit jaar is geen uitzondering. Met ons unieke project Tour Surprise ontstaan er prachtige samenwerkingen tussen lokale gemeenschappen en Treepack. Samen brengen we kleur en creativiteit naar de openbare ruimte en nodigen we iedereen uit om de kunstwerken te bewonderen tijdens een boeiende ontdekkingswandeling. 

Tour Surprise in Schengen Luxemburg

In de charmante gemeente Schengen in Luxemburg heeft Treepack maar liefst 10 locaties getransformeerd met ludieke street art ingrepen. Deze kunstwerken zijn als kleine schatten verspreid over de gemeente ennodigen bewoners en bezoekers uit voor een interactieve kunstwandeling. Of je nu jong of oud bent, de Tour Surprise zal iedereen verrassen.

Een kleurrijke ontdekkingstocht

Tour Surprise Schengen heeft een interactieve kaart waarmee je deze kleurrijke kunstwerken kunt ontdekken. De artiesten hebben gespeeld met ongebruikelijke vormen in de stadsomgeving, wat resulteert in een intrigerende en boeiende street art.

Wil je meer zien over wat er allemaal terug te vinden is in Schengen? Klik hier!

De route strekt zich uit over enkele kilometers langs de boulevard en is ook geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Schengen markeert daarmee een primeur in Luxemburg als eerste gemeente met een culturele wandeling zoals deze. 

 

Tour Surprise Lommel in België

In de Belgische stad Lommel, specifiek in het gehucht Kerkhoven, wordt jaarlijks een street art initiatief georganiseerd. Dit jaar heeft Treepack 9 locaties omgetoverd tot kleurrijke street art pareltjes. Nieuwsgierigen maken zich klaar voor een boeiende wandelroute van 2,5 kilometer.

Meer weten over deze betoverende wandeling in Lommel? Klik hier!

Een speelse ontmoeting met kunst

Een interactieve schattenkaart gidst je langs deze kunstwerken, die op een speelse wijze gebruikmaken van de vormen en objecten in het straatbeeld. Het resultaat is kunst die zowel voorbijgangers als lokale inwoners van Lommel betovert.

 

Ready, Set, Go!

Als deze street art avonturen je nieuwsgierig hebben gemaakt en je meer wilt weten over het organiseren van een vergelijkbaar project voor jouw gemeenschap, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en inspiratie. Creatieve muurschilderingen kunnen niet alleen de omgeving verfraaien, maar ook gemeenschappen verenigen en de openbare ruimte tot leven brengen.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Nieuwste blogs

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief