“AUTUMN” door Hoodo

Samen met het kunstenaarsduo Hoodo uit Moskou (Rusland) creëerden we in 2018 enkele nieuwe schitterende plekken in de Benelux. Eerst was er de fietsers- en voetgangerstunnel getiteld Aeneas in Eindhoven. Even later kwamen ze terug voor een muurschildering in opdracht in Leuven op een muur tegenover het kantoor van DMOA architecten, en meteen daarna was de stad Genk het onderwerp van ons project van een maand lang genaamd “Swinging Genk”. Een drukke zomer voor dit duo!  

We hebben erg genoten van hun gezelschap, en dat was blijkbaar wederzijds. Voor een van onze teamleden – tevens de gastheer tijdens het project in Genk – maakten de kunstenaars (Andrej & Olga) deze prachtige muurschildering in een herfstthema.
Sleutelwoorden waren: astronomie – herfstkleuren – uil.
Zoals je misschien al gemerkt hebt, kozen de kunstenaars zorgvuldig voor een evenwichtig kleurenpallet en plaatsten ze de elementen op een zeer specifieke manier om een zekere harmonie tussen het huis, de tuin en de bezoekers te bewaren. 

Geniet van dit kunstwerk ;-).

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief