Een mural met rechten! Academie Merksem heeft er een nieuw pareltje bij

Aan de academie van Merksem kan je vanaf nu deze mural met een krachtige boodschap vinden.

 
Een eigen twist

Muziek, woord en dans — onderdeel van de academie van Merksem — wou graag een mural laten realiseren met een beeld dat geïnspireerd is op en refereert naar de rechten van het kind. De academie is sinds lange tijd een school die kinderrechten centraal stelt.
De muur die het prachtige design kreeg, bevindt zich op de rechtervleugel van het gebouw. Langs de gevel loopt een wandelweg waar dagelijks kinderen en jonge ouders passeren, naar school en terug.

Het concept komt van een artistieke interpretatie van een standbeeld ontworpen door Koen van Mechelen. Het beeldt een baby af op enkele encyclopedieën, die de rechten van het kind beschrijven. Onze artist Toon van Ishoven gaf zijn eigen twist aan het en zo kreeg de academie van Merksem deze prachtige mural.

Met dank aan: De Academie van Merksem, Street art Antwerpen en Toon van Ishoven.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief