UCLL Sport Heverlee

Het project voor UCLL-Heverlee heeft als doel om een uitnodigende en inspirerende ruimte te creëren voor de campusgemeenschap. Met een oppervlakte van meer dan 300 vierkante meter zal deze grote muurschildering de buitenkant van het gebouw transformeren tot een dynamische en energieke omgeving die creativiteit, innovatie en prestaties stimuleert.

Het concept is geïnspireerd op het idee van een leraar die het verschil maakt in het leven van kinderen en jongeren. De leraar doet dit door hen te emanciperen, te doen groeien, door hun hart voor kinderen en jongeren, door veel empathie, betrokkenheid en persoonlijke begeleiding, en door hen uit te dagen en te stimuleren. De leraar heeft een open geest naar kinderen en jongeren, een geloof in de kracht van inclusie en diversiteit, maar ook een kritische blik naar de maatschappij, en zet met authenticiteit en bezieling mensen en de samenleving in beweging.

Het ontwerp toont drie personages die door de lucht zweven met een boek en een basketbal. De personages bestaan uit een enthousiaste leraar en twee leerlingen van diverse leeftijden. De dynamische compositie verbeeldt een zekere snelheid en vooral vooruitgang. De luchtballon genereert rust en kalmte, focus en concentratie. Op de achtergrond is de skyline van Leuven te zien.

Het beeld moedigt interactie en samenwerking aan en heeft een inspirationeel en jeugdig karakter. Het concept kan ook sportief worden ingevuld en heeft raakvlakken met het magisch realisme. Dit ontwerp is bedoeld om onderwijs als een avontuur te verbeelden en inspireert de toeschouwer en geeft goede moed aan iedere passant.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief