UCLL Sport Heverlee

Het project voor UCLL-Heverlee heeft als doel om een uitnodigende en inspirerende ruimte te creëren voor de campusgemeenschap. Met een oppervlakte van meer dan 300 vierkante meter zal deze grote muurschildering de buitenkant van het gebouw transformeren tot een dynamische en energieke omgeving die creativiteit, innovatie en prestaties stimuleert.

Het concept is geïnspireerd op het idee van een leraar die het verschil maakt in het leven van kinderen en jongeren. De leraar doet dit door hen te emanciperen, te doen groeien, door hun hart voor kinderen en jongeren, door veel empathie, betrokkenheid en persoonlijke begeleiding, en door hen uit te dagen en te stimuleren. De leraar heeft een open geest naar kinderen en jongeren, een geloof in de kracht van inclusie en diversiteit, maar ook een kritische blik naar de maatschappij, en zet met authenticiteit en bezieling mensen en de samenleving in beweging.

Het ontwerp toont drie personages die door de lucht zweven met een boek en een basketbal. De personages bestaan uit een enthousiaste leraar en twee leerlingen van diverse leeftijden. De dynamische compositie verbeeldt een zekere snelheid en vooral vooruitgang. De luchtballon genereert rust en kalmte, focus en concentratie. Op de achtergrond is de skyline van Leuven te zien.

Het beeld moedigt interactie en samenwerking aan en heeft een inspirationeel en jeugdig karakter. Het concept kan ook sportief worden ingevuld en heeft raakvlakken met het magisch realisme. Dit ontwerp is bedoeld om onderwijs als een avontuur te verbeelden en inspireert de toeschouwer en geeft goede moed aan iedere passant.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief