Daydreamer

Deze muurschildering getiteld “Daydreamer” is een herkenbaar beeld voor velen, en een leuke verwijzing naar de aangename ontmoetingsplekken die de bib Tweebronnen in Leuven te bieden heeft. 

Er prijkt een nieuw pareltje ter hoogte van de Rijschoolstraat, aan de ingang van de Bib Leuven – Tweebronnen. Samen met artiest Toon van Ishoven werkten we aan een inspirerende muurschildering, speciaal voor alle bezoekers en voorbijgangers van de bib. Maar liefst 40 vierkante meter aan baksteen is nu omgetoverd tot een inspirerend kunstwerk. Volg je deze jongedame die in’t zonnetje ligt te genieten van een goed boek, dan kom je uit op de binnenplaats van de bibliotheek en het stadsarchief.

Met dank aan: Stad Leuven en Schepen van Cultuur, toerisme, evenementen, deeltijds kunstonderwijs en senioren Denise Vandevoort.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief