Daydreamer

Deze muurschildering getiteld “Daydreamer” is een herkenbaar beeld voor velen, en een leuke verwijzing naar de aangename ontmoetingsplekken die de bib Tweebronnen in Leuven te bieden heeft. 

Er prijkt een nieuw pareltje ter hoogte van de Rijschoolstraat, aan de ingang van de Bib Leuven – Tweebronnen. Samen met artiest Toon van Ishoven werkten we aan een inspirerende muurschildering, speciaal voor alle bezoekers en voorbijgangers van de bib. Maar liefst 40 vierkante meter aan baksteen is nu omgetoverd tot een inspirerend kunstwerk. Volg je deze jongedame die in’t zonnetje ligt te genieten van een goed boek, dan kom je uit op de binnenplaats van de bibliotheek en het stadsarchief.

Met dank aan: Stad Leuven en Schepen van Cultuur, toerisme, evenementen, deeltijds kunstonderwijs en senioren Denise Vandevoort.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief