#DitIsOosterweel Rechteroever

Kan jij ook niet wachten op het resultaat van de werken aan de Oosterweelverbinding? Wij ook niet. Daarom besloten we om alvast de finish te schilderen op de brug van de R1 ring rond Antwerpen ter hoogte van de Ijzerlaan.

Het kunstwerk, genaamd Tijdrijders werd ontwerpen door Treepack Art Director, Sam Billen. Deze tijdrijders vormen samen een erehaag of finishlijn. Op die manier nodigen ze de vele fietsers en passanten uit om samen richting de finish te rijden. Ze vragen hun omgeving om een tikkeltje geduld en tijd, maar dit geduld zal dubbel en dik beloond worden wanneer we de finish van de Oosterweel-werken naderen!

De muurschildering was het tweede luik van een project in opdracht van bouwheer Lantis. De langverwachte sluiting van de Ring gaat dit jaar van start met de eerste werken op Rechteroever. De werken zijn nodig om het verkeer rond Antwerpen weer vlot te trekken en tegelijkertijd meer leefbaarheid te creëren voor wie woont, werkt of zich verplaatst in de stad. 

De uitvoering van dit kunstwerk werd verzorgd door de getalenteerde artiest Sam Shennan. Na enkele zonnige dagen bracht deze getalenteerde Aussie het project tot een goed einde.


Wonen, werken, onstpannen

De langverwachte sluiting van de Ring gaat dit jaar van start met de eerste werken op Rechteroever. De werken zijn nodig om het verkeer rond Antwerpen weer vlot te laten rijden en tegelijkertijd meer leefbaarheid te creëren voor wie in de stad woont, werkt of zich er verplaatst.  Samen met stad Antwerpen werden er 18 leefbaarheidsprojecten gedefinieerd die mee zorgen voor een upgrade aan ruimte, vermindering van geluidsoverlast en gezondere lucht.


#Ditisoosterweel

Op zoek naar meer projecten over de opwaardering van de Antwerpse ring? Ga dan op zoek naar de hashtag #ditisoosterweel op social media.

Met dank aan: Alle medewerkers van de Oosterweelverbinding: Lantis, Stad Antwerpen, Agentschap van Wegen en Verkeer en uitvoerend artiest Sam Shennan

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief