Golden Moments – Rode Duivels

In aanloop van het EK voetbal 2021 sloegen Treepack en de Royal Belgian Football Association de handen in elkaar om een kunstwerk te verwezenlijken op de muren naast het indoor oefenterrein van de Rode Duivels op het Poximus Basecamp in Tubeke.

Het kunstwerk getiteld ‘Golden Moments’ verbeeldt 6 memorabele momenten uit de recente geschiedenis van de gouden generatie Rode Duivels en 3 momenten uit die van de nationale vrouwenploeg, de Red Flames.

​In samenspraak met de RBFA toverde Treepack met dit werk de grijze flank naast het veld om tot één groot, samenhangend spektakelstuk waarin 9 verschillende verhalen verwerkt zitten en waar heel wat geweldige herinneringen aan gekoppeld zijn. De stijl waarin we dit naar voor brachten is bewust zo gekozen dat de beelden tijdloos zijn en enige vorm van anonimiteit bevatten die ook de volgende generaties van Belgische sterspelers zal inspireren en motiveren om te schitteren voor ons land.

​Deze murals werden onder anderen de blikvangers in de campagnefilmpjes voor het EK waarin de betrokken spelers hun herinneringen gekoppeld aan deze gouden momenten bovenhalen. Ook de talkshow ‘Devil Time’ (VTM) werd opgenomen in de indoorhal waarbij dit kunstwerk het rechtstreekse decor vormt voor het programma.

IN THE MEDIA:

MURAL LOCATIE:

  • Proximus Basecamp, Rue de Bruxelles 486/504, 1480 Tubize

 

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief