Minnehof Antwerpen

Het nieuwe appartementencomplex Minnehof in Antwerpen kreeg een reusachtig pareltje.

 

Een parel in Antwerpen

Het Minnehof in de Broederminstraat te Antwerpen is een nieuw appartementencomplex met maar liefst 33 woningen. Hoewel het bouwwerk gloednieuw is, hadden een aantal oude, onaangepakte buitenmuren écht aandacht nodig.

Dit hebben we opgelost met behulp van een mural die niet alleen het oppervlak er als nieuw uit laat zien, maar ook een interessante sfeer en aangename beleving scheppen.

Onze artist Toon van Ishoven kwam met een geweldig design voor de mural. In zijn design vertrekt hij van twee handen waarrond groen gebladerte kronkelt, sierlijk als een soort juweel. De plant bestaat uit verschillende flora-elementen uit de geest van de artiest en heeft dus nog geen Latijnse benaming. De ontdekking van deze nieuwe plantensoort brengt ook andere gouden parels met zich mee, een leuke referentie naar het gebruik van goudkleurige elementen die terugkomen doorheen het gebouw.

De zachte handen staan hier symbool voor verbondenheid en harmonie zoals de architectuur hier op een aangename manier overvloeit in de groene plekjes van het Minnehof. Ze zorgen ook voor de menselijke touch die hier door de bewoners nog eens versterkt wordt.

“How could you reach the pearl by looking at the sea? If you seek the pearl, be a diver.”

Met dank aan: Heidi van Minnehof Antwerpen en Toon van Ishoven die deze mural tussen alle buien door prachtig tot zijn recht heeft laten komen.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Dijleland Gravelroute

Het werk verwijst naar de vele supporters die tijdens het WK wielrennen in 2021 de renners aanmoedigden in hun…

Jong Koersgeweld – Dwars door het Hageland Gravelroute

Het abstracte werk van een fietser te midden van een stofwolk, doet wegdromen naar de wedstrijd ‘Dwars door het…

Jong Koersgeweld – Sven Nys Gravelroute

Het werk van kunstenaar Sam Billen ademt cyclocross. Enkele renners voorovergebogen over hun stuur, ploegen zich een weg door…

Jong Koersgeweld – R. EV 1703 Cycling Route

Het kunstwerk “Rainbow Remco : Aerobullet” toont een monumentaal portret van toptalent Remco Evenepoel. Het portret straalt kracht uit…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief