Sporthal Kortenberg in de kijker!

Sporthal Colomba in Kortenberg ontving een prachtige muurschildering van de hand van Toon van Ishoven, één van de Vlaamse Primitieven als het aankomt op muurschilderingen in onze contreien.

Er werd gestemd op de verschillende ontwerpen van onze artiest. Het ontwerp getiteld “Het Kantelpunt” won de verkiezing en prijkt nu op de sporthalmuur.

1. Het kantelpunt
Met dit ontwerp wil de artiest benadrukken dat onze aardbol zich op een belangrijk punt bevindt in zijn geschiedenis. De mens zoekt letterlijk naar de balans voor een gezonde samenwerking met onze planeet. Het wordt steeds duidelijker dat we ons op een kantelpunt bevinden. Het is erop of eronder. De huidige generaties werken aan de toekomst van morgen, op zoek naar een evenwichtige levensstijl met respect voor onze aardbol. En dit kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen.
2. Galactische beweging
Met het sleutelwoord “beweging” in het achterhoofd begon de artiest aan een ontwerp waar de essentie van het leven wel heel mooi tot zijn recht komt – de tijd staat ten slotte nooit stil en de mens is altijd in beweging. Deze gigantische astronaut maakt duidelijk aan de jonge sporters die hier vertoeven dat er geen berg te hoog is en je in je dromen moet geloven! De planeten op de achtergrond zijn omgevormd tot rondvliegende speelballen die symbool staan voor alle mogelijkheden die je hebt in je (sportieve) leven.

 

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief