The Fresh Brick of Bel Air

Als je nog nooit van barbells of bumper plates hebt gehoord, geen zorgen. Wij blijven in vorm door elke dag van het jaar te schilderen ?.
Veel mensen genieten tegenwoordig echter van ‘crossfit’. Een combinatie van ropeskipping, cardio, gewichtheffen met kettlebells, gezonde voeding en nog veel meer elementen die zijn overgenomen uit andere sporten. Een killer combo om het lichaam in vorm te houden!

The Brick Antwerp – een goed uitziende en enorm comfortabele fitnessruimte – opende een tweede locatie gewijd aan de mensen die van Crossfit houden en ervan genieten. Om je focus te behouden tijdens deze intense workouts, heb je alle afleiding en inspiratie nodig die je kunt krijgen om vooruit te blijven gaan! Om dat feest op gang te brengen, hebben we onze goede vriend en artiest/illustrator JangoJim ingeschakeld, die een heleboel grappige personages en tekeningen heeft gemaakt in een jaren ’90 ‘Fresh Prince’ stijl met spetterende kleuren en alleen maar goede vibes. 

Het resultaat: een unieke zaal waar alle elementen volledig geïntegreerd zijn met een laagje kunst. Een kleurrijk verhaal op de muren, gecombineerd met vijf felle kleuren die zichtbaar zijn op alle gewichten en fitnesstoestellen. Voeg aan die mix nog wat zwart, wit en baksteen toe en je hebt een geweldige omgeving die je rechthoudt tijdens een workout. 

Je kan een bezoek brengen aan The Brick tijdens de openingsuren in de Scheldestraat 11, next to November Five – Antwerp. Follow the neon lights.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief