Tizarte 3D street art festival

Het Tizarte festival werd georganiseerd door Treepack en Street Art Antwerp op het Antwerpse Eilandje en maakte deel uit van het 10-daagse festival Part of Antwerp. Tijdens het festival werden er 16 murals en een grondschildering gemaakt.

Het concept

Voor de tweede keer vond TIZARTE plaats op ’t Eilandje in Antwerpen.

De heropwaardering van ’t Eilandje is volop aan de gang. Sommige gebouwen worden afgebroken of heringericht, terwijl andere behouden blijven om de rijke geschiedenis van de Antwerpse haven in stand te houden. We nodigden artiesten van over de hele wereld en een handvol locals uit om deze gebouwen een make-over te geven met street art en nog meer de focus te leggen op het tijdsgebonden aspect van deze kunstvorm. Hieronder vind je de artiesten en hun artwork.

Artiesten: Gooze, Shozy, Vera Bugatti, K.Shit, Cee Pil, Djoels, Anmar MIrza, Toon van Ishoven, Matthew Dawn, Wild Drawing, Muretz and Piazza (begeleiding Larsen Bervoets).

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Kleinste mural: 5 m2
  • Grootste mural: 595 m2
  • Materiaal: acrylverf en spuitbussen
  • Gedronken biertjes: tel kwijtgeraakt
  • Gegeten sandwiches: 62
  • Zonnige dagen: 15
  • Regendagen: 2
  • Duur project: 21 dagen
Met dank aan: Foto’s van Jozef Frans, Heziz, Shnorro, Tamara van de Meeberg, Manuela Geypen en de artiesten. Een groot dankwoord aan de mensen van Zanzibar events die Part of Antwerp mogelijk maakten, en de mensen van Gerken Hoogwerkers die zo gul waren om onze lift te sponsoren.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

265 jaar Brouwerij Martens – Bocholt

Pak je biertje er maar bij want het is tijd om eens goed te proosten. Brouwerij Martens in Bocholt…

Alcayata – KOW Klein Rijsel Leuven

Op het kruispunt van de Klein-Rijselstraat en de Hertog Jan I-straat in Leuven kan je sinds kort een nieue…

Basisschool De Bijenkorf – Herent

Een golf van opwinding overspoelt GO! basisschool De Bijenkorf in Herent, ze zijn namelijk verheugd om hun prachtig opgeknapte…

Organon – Heist-op-den-Berg

De productiefaciliteit van Organon in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief