Tizarte 3D street art festival

Het Tizarte festival werd georganiseerd door Treepack en Street Art Antwerp op het Antwerpse Eilandje en maakte deel uit van het 10-daagse festival Part of Antwerp. Tijdens het festival werden er 16 murals en een grondschildering gemaakt.

Het concept

Voor de tweede keer vond TIZARTE plaats op ’t Eilandje in Antwerpen.

De heropwaardering van ’t Eilandje is volop aan de gang. Sommige gebouwen worden afgebroken of heringericht, terwijl andere behouden blijven om de rijke geschiedenis van de Antwerpse haven in stand te houden. We nodigden artiesten van over de hele wereld en een handvol locals uit om deze gebouwen een make-over te geven met street art en nog meer de focus te leggen op het tijdsgebonden aspect van deze kunstvorm. Hieronder vind je de artiesten en hun artwork.

Artiesten: Gooze, Shozy, Vera Bugatti, K.Shit, Cee Pil, Djoels, Anmar MIrza, Toon van Ishoven, Matthew Dawn, Wild Drawing, Muretz and Piazza (begeleiding Larsen Bervoets).

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Kleinste mural: 5 m2
  • Grootste mural: 595 m2
  • Materiaal: acrylverf en spuitbussen
  • Gedronken biertjes: tel kwijtgeraakt
  • Gegeten sandwiches: 62
  • Zonnige dagen: 15
  • Regendagen: 2
  • Duur project: 21 dagen
Met dank aan: Foto’s van Jozef Frans, Heziz, Shnorro, Tamara van de Meeberg, Manuela Geypen en de artiesten. Een groot dankwoord aan de mensen van Zanzibar events die Part of Antwerp mogelijk maakten, en de mensen van Gerken Hoogwerkers die zo gul waren om onze lift te sponsoren.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Jong Koersgeweld – Eddy Merckx cycling route

Muurschildering van Eddy Merckx in zijn geboortedorp Koersen, dat kunnen we in Vlaams-Brabant. Wereldkampioenen als Eddy Merckx, Sven Nys…

Bodemleven – Acterra Deinze

Voor bodemspecialist Acterra uit Deinze maakten we een ontwerp geïnspireerd op het bodemleven. Het kunstwerk toont een uitsnede van…

Spoorwegtunnel – Ruisbroek

In opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw transformeerden we de spoorwegtunnel aan het station van Ruisbroek tot een aangename plaats….

PGlas – Tielen

De eigenaars van PGlas in Tielen vroegen ons een tijdloze en tot de verbeelding sprekende muurschildering te maken. Beide…

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief